Bilder från derbyt 27/09-09




AFF<3<3
Vår vackra Tifo ( flagga )

Känslan av vinst



Så välkomnar vi våra hjältar


En härlig fest för er :)


Oskar Berglund, en riktig räddare


Vår spelare Stefan Batan tog över micken :D


Petter Furuseth med sin vackra fru Kajsa (www.fotballfruen.blogspot.com)


Försöker lära Kajsa dansen =) du lyckades tillslut


TIAAAAAAGOOOOOOO!!!!!!!!



Min brors mästerverk, gjorde den för att skrämma bort fåglarna dvs Syrianska Fansen hahaha


JÄVLA HORFÅGLAR

KOLLA BARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





ERA JÄVLA HORUNGAR
, HAR NI INGEN FUCKING RESPEKT. ORKA TA DET SÅ ALLVARLIGT JÄVLA IDIOTER
VI HAR HAFT DEN DÄR FÖRENINGEN ÖVER 30ÅR MER OCKSÅ MEN BARA FÖR ATT VI VANN ÖVER ER SKA NI FÖRSÖKA MÖRDA OSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOM TUR HADE ALLA DRAGIT SÅ INGEN SKADADES.
JAG HOPPAS OCH BER TILL GUD ATT HAN STRAFFAR ER SOM BRÄNDE STÄLLET.

NI SKA DÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BÄST I STAN!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VI VANN VI VANN VI VANN,
EFTER 4 MATCHER VI TOG SEGERN HEM IDAG. VI KROSSA SYRIANSKA, HUR KÄNNS DE ALLA SFC FANS??? FUCK YOU NI KOMME OCH TROR NI KAN FÖRSTÖRA VÅR FEST HAHAHAHAHAHAHAHAHA FETT SYND. DET HÄR VAR BÄSTA FESTEN.

Alltså ni anar inte hur glad jag är, börja fan gråta hahahahhahaahhahaahhahahahaha
har längtat till den här segern hela mitt liv och den KOM IDAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Tack Oskar Berglund du är verkligen en bra målvakt, det var tufft för dig de märkte vi men shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vila räddningar, du äger mannen!!!!!!!!!!!!!

TACK TACK TACK TACK TACK TACK LUMNICA FÖR MÅLEEEEEET TACK TACK TACK DU ÄR ASSYRISKAS HJÄLTE NU!!!  God bless your soul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bilder får ni snart, är helt helt döööööööööööd har hoppat och dansat sen 14:00 till 00:00 såå aa har så ont i fötterna, har till och med stukat min vänstra fot men de hindra mig inte idag för att hoppa och skrika. Min röst är helt helt helt borta, det känns som om jag har skärt mig i halsen aaaj alltså..

ska sova nu sooo goodnight and TIHE ASSYRISKA<3<3<3<3<3<3

Goodmorniing!!

Lalalalalalal!!!

Sitter hemma och kollar på vakna med the voice, dom sitter och pratar om Anna Anaka bara fett tråkiiiigt.
Men iaf, jag har inte blogga på länge för att jag är för lat för det och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om längre -.-
Börjar klockan 10 idag men ändå vakna jag halv 8 faan.
Ska hem till Kinora ikväll, ska sitta hemma hos henne och ha lite kul.

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA männsikor i sverige är störda, dom vill att man ska börja sälja hash på systembolaget hahahahahahahhahahahhaha  ABRII OM DET ÄR FÖRBJUDET ATT RÖKA PÅ SKA NI SÄLJA DET NU I AFFÄRERNA, och enligt danskarna så är dyngnet inte 24 timmar utan 26 timmar :S:S:S:S

eeehhh orkar inte skriva mer=)

hejdddööö






Lördag.

Haaajsan!!
Har faktiskt inte haft någon lust att blogga höhö. Har faktiskt inte gjort något speciellt den här veckan det har varit bara skola, hem, promenad varje dag.
Jag trivs verkligen i min skola. hela Mp09 är bäst. Men alltså min klass typ stör mig, det är bara typ 5 st jag tycker är okej men sen finns det dom här som bara är jobbiga, barnsliga,omogna,irriterande saker man bara vill förjöra men annars är de skönt. Alltså alla vi i Mp09 är en hel klass men vi är uppdelade i olika grupper beroende på vad för lektioner vi har. Men dom har delat oss i vanliga klasser med så vi kan ha mentorstid, det är den ända gången jag är med dom irriterande objekterna höhö.
Yeeeeeeeeeeeeessss jag har inte ljud längre nu har jag FOTO =) =) =) =)

men ska röra mig ner, mamma har ropat mig nu tusen gånger hihi.

tuidulls!!!





Walking in Memphis ....




Jag är kär i den här killen han e ful men jag e såååå kär i hans röst

klockrreeen


ooooouuups!!!

det visar sig att jag har skrivit om konserten, hihi ouups!!

?



?
kommer inte ihåg att vi tog den här bilden ens:S
hitta den på DGs Facebook ?:S

f************

Meeeeeeeeeeeeeen ååååååååååååååååååh kom på nyss att jag har glömt att säga att Jonas Brothers ställt in deras konsert :@ faaan vad man blir sur -.- jag som har längtat ett HELT ÅR för att se dom igen =/ de här var riktigt illa fan.



Från förra året på Begans








it's cooold

tjaaaaaa!!
Jag har inte haft lust att blogga mohahhahah men nu gör jag de fast jag inte orkar. Jag vet inte vad jag ska skriva om faktiskt men det får bli något tråkigt men andra ord min dag igår.
Var hemma och städa igår gud vet hur länge sen runt halv 7 fick jag nog, fick gäster och skit så jag drog ut själv. Promenerade typ i 2 timmar lite här o där. Hitta ett jättefint ställe, det är ett berg på sjön jättemysigt faktiskt. Sen skulle jag promenera till stan, igentligen tar det typ en kvart eller tjugo min att gå till stan från där jag var men om man är lika trög som mig så tar det 40 min + så gick jag vilse. Började spela sirviver tills L den tröga ringde upp mig och förklara vägen. Hade hamnat andra sidan stan under den stor bron a.k.a Klaffbron höhö=).
Hitta tillslut min pappas resturang så jag drog in dit, träffa broshan och ringde upp Norma för jag var för lat att gå tillbaka mohahhahahaahahhaha :)

Nu är sagan slut!!!










tror ni på detta??


mohahah!!!

Haaaajsan!!!!
jag har faktiskt inte haft någon lust att blogga mohahahhaha har det inte nu heller men känner mig tvingad.
Det var en långtråkig dag idag i skolan, alltså vi satt bara BOKSTAVLIGEN SATT BARA, vi gjorde ingenting det var skit tråkigt fan. Efter skolan blev de stan med L den tröga sen drog vi hem till henne en snabbis och då kom min kusin Gabi från Tyskland, han var här typ för en månad sen men hans frus farfar har dött så han var tvungen att komma tillbaka såklart.
Vi alla drog sen hem till min moster, kusinerna var där och andra släktingar var där. Satt och kollade på Idol alltså shit vad vi garva hahahahaah störda människor fan, dom skämmer ut sig själva hahah.
But what evvvaaaaaa orkar inte skriva mer.

Vi hööörs!!!!!!













En riktigt bra lååt!!!



an other day i my life

Hejsan!!!!!!

Idag har jag faktiskt varit pigg :D woohoo i'm making progress=) hahahah.
Har det haft det en jättebra dag idag. Den har bara varit glad förutom att man får höra mer saker som DU fortfarande säger om mig. Hur kommer de säg att DU är den ända jag får höra som pratar om mig:S alltså snälla det är så barnsligt att du sitter och slösar din tid på mig, har du inget annat bättre för dig eller? men men what evvaaaaa orkar ej bry mig längre hahahaha.
Faan vad kul imorn ska vi jobba med radio, vi ska sända live i skolan:D
sååååå sköönt jag börjar halv elva och det betyder SÖMN=)
Jag lär inte skriva imorn, kommer vara i skolan sen efter skolan är det kyrka kommer komma hem sent och däcka direkt fan haha.


Ska tagga nu, börjar bli jättetörstig^^,
Byyeee!!







Bäst



JAAAAAAAAAAAAAAAG DÖÖÖÖÖÖR FÖR DEN HÄR DANSEN

VS





Jag hoppas ni kolla på världens bästa modevisning idag på kanal 3 som började 18:00


OMG IT'S A CHOCK

Jag är inte trött och klockan är 1 :O :O den gamla Bobel börjar kanske komma fram. Vi firade Lilos dag idag. Det var ingen fest eller nått men vi närmaste var hemma hos min mormor för min mormor och morfar har åkt nu iväg i en hel månad till syrien och turkiet så de är tomt i lägenheten, men iaf vi satt där hade de trevligt, det var mycket skratt och sång.
Uuuuuuft imorn MÅSTE jag vara barnvakt till alla skitungar i släkten -.- jag lär hoppa från någon bro eller nått, eller så måste jag ta med typ 1840973549757548767407 alvedon med mej för jag kommer få huvudvärk. Okej om de var 1-5 barn men inte fucking 9 elle 10 st kommer bli störd fan men men what to do, får ta hyra en film köpa mig lite susi ( sushi ) låsa in min i rummet och bara sitta o ta det lugnt, jag tror jag tvingar med mig Lilo eller nån höhö.
Okeej nu börjar jag bli trött så jag ska ta nu och lgga ner datan och golvet och börja drömma=)



JUSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JONAS BROTHERS KONSERTEN ÄR INSTÄLLD:@:@ JÄVLA SKIT




but i still love them:D:D


Brikh Saffro

Gooodmorgon!!!

Vaknade typ om nån timma sen, är helt klar redan väntar nu på bussen. Jag börjar halv tio och jag har matteprov nu på morgonen skjuuuuuuut mig. HATAR MATTE, jag och matte passar inte ihop vi är fiender -.-

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS L DEN TRÖGA PÅ DIN FÖDELSEDAG IDAG. 14 ÅR AHAHAHHAHAHAHAH DU ÄR 14 MEN SER UT SOM 18 HAHHAAHHAAHAHHHAAHAHAHAHAH JÄVLA KOOOOOOOO
HOPPAS DU INVIGER DITT NYA ÅR MED ATT RAMLA SOM ALLTID HÖHÖ.
NEJ NU SKA JAG VARA SNÄLL FAN, GRATTIS LILLASYSTER<3<3<3




090903

heeeeeeej!!

Kom nyss hem och jag är så trött ( som vanligt ). Ha varit i skolan, slutade tidigt men nej nej julia låter mej inte åka hem så jag och min kära Pollzkiiii satt och vänta på henne och en annan typ i 2 timmar, det var såjävla tråkigt hahahahah. Åkte hem till L den tröga för Nino har kommit hem:D:D:D har saknat henne så mycket, det finns mycket att ta igen=) Lillia Sophia var också där höhö lekte med henne tills jag tröttna, hon e sååååå söt, hon har blivit 1 månad gammal och några dagar men fortfarande lika liten som en råtta:D:D.
Wooohooo de är Scary Movie snart höhö älskar dom där filmerna=)
orkar ej skriva mer det är jobbigt.

hejdöööööööööööö!!!!!!!!!!




Jag och Aleksandra aka Polzzzkiiii<3


still tierd

Heeej alla ni som orkar läsa all tråkigt!!

Vakna idag 07:30 fick panik min buss kom 38 så jag fick skynda mig som faaaan, fattar inte hur jag hann vakna, klä på mig,fixa håret , borsta tänderna på 5 minuter :O mohahaah i'm superwoman ( nooot ). Är så trött nu fan men har inte lust att sova, måste ta mig en dusch men har ingen lust höhö eller joo de har jag faktisk ska nog gå upp nu och ta mig en sköön dusch:D

 

hejdåååååå!!!!


ETT MÅste att ha i sin skosamling



Skorna är föör snygga. Dom är från Asos och Nelly, funderar på att beställa alla, dom behöver en mamma man kan inte låta dom vara på barnhemmet hela livet.


fattar inte!

Alltså jag fattar inte varför jag är så trött dom här dagarna. Jag var nära somna idag i skolan tusen gånger fan. Höll på med tråkiga ljudeffekter och sånt skit idag jag ville bara kasta ut dator från fönstret. När nästan jag var klar med min film försvann ALLT alltså jag faaaaaacka ut nästan, fick göra om allt fast hann inte. Höll på med den i 1 och en halv timma sen bara försvinner den alltså aaaaaaaaaaaaaaaah man blir galen störd cpe allt.
Det var kyrka idag, och idag så förelästen en kille från Norsborg som heter Charbel. Han pratade om döden, hur man ska rensa sin själv, hur man får bort alla synder man gjort. Det var intressant allt faktiskt. Han tolkade några saker som Gud sa till Adam och Eva. Gud sa till Adam och Eva 'äter ni från trädet kommer ni dö' men han menade inte att dö fysiskt utan du förlora din kontakt med Gud. Lärde mig mycket idag

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG MITT FÖNSTER ÖPPNADES NYSS AV SIG SJÄLV OMG OMG OMG OMG OMG OMG DEN VAR STÄÄÄÄNGD OMG OMG OMG OMG OMG

fucking spökar dom försöker skrämma mig, vänta dom bara ska döda dom nuuuuu

hejdåå ska på spökjakt nu,,,






RSS 2.0