Örebro

Haaaajssaaan!!!

Åker till Örebro idag med L den tröga och Sandra, vi ska träffa Nino och Maria :D:D
Vi kommer tillbaka på fredag förmiddag tror jag.

Wiiiihoooooooo Mammiiiii har köpt en systemkamera till mig, en Nikon D40, Jag har alltid velat ha en systemkamera. Vi har också en Analogkamera men använder inte den det är inte lika kul höhö
men men ska dra nu ner och fixa lite saker =)

hejdååå!!!!!!!!!!!!!!!




Älskar den här scenen i A Walk to Remember och jag blev kär i låten.

JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ETT STEG NÄRMRE TILL ALLSVENSKAN, VI MÅSTE VERKLIGEN KÄMPA NUUUUUU8UUU!!!!!!!!!!!!
Riktig spännande igår fan. Först leddde Jönköping med 1-0 sen blev de 1-1 sen 2-1 sen 2-2 sen 3-2 sen sista minuten blir de MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL 3-3 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Okej ingen vinst men vi behövde bara få lika eller vinst sååå JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!


KOM IGEN FF KOM IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Prov -.-

uuuuuuuuuuuuftttt har mattebajsprov snart. Jag fattar ingenting med matten, vill inte göra den men DOM tvingar mig -.-

Wiiihooooo Imorn ska söta Sophia döpa sig :D ska till stockholm med lilo efter skolan för att hitta kläder till dopet. Det kommer vara runt 200 pers där fan snacka om ett stort dop men hon är värd det även om hon inte fattar vad de som händer hahahahahahaha men men what evvaaaaa så länge jag har kul kommer jag inte klaga mohahahah:D:D
orkar ej skriva mer hejdååååååå



Seger!

Det var en härlig match igår. Trodde att vi skulle förlora först men sen visade Assyriska deras hjärta. Andra minuten gjorde Landskrona mål och då tänkte ja ¨jaahopp har inte hunnit sätta mig än och vi ligger redan under¨, men lite senare börja målen flyga in i mål en efter en efter en.
Nu närmar vi oss Allsvenskan, jag vet att vi inte är redo för det men Assyriska ni klarar det för vi kommer stötta er igenom allt.

KOM IGEN FF !!!

Assyriska♥ ♥ ♥ ♥


Idol Eddie

Fan vad jag tycker Idol Eddie är bra på att sjunga MJ låtar. Han tar dom svåraste hela tiden men ändå sätter han låten bra. Första gången jag hörde Eddie sjunga i Idol var det när han sjöng Man in the mirror och jag gillar den låten skit mkt så först tänkte ¨han kommer aldrig klara av låten ¨ men jag hade helt fel. Han sjöng den perfekt.
Jag tycker att han är en kille jag skulle kunna tänka mig sitta och kolla på när han sjunger. När han sjunger så uttrycker han känslor precis som The King of Pop gjorde.

Goo Eddiee!!!



ALLTSÅ VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Joe Jonas och Demi Lovato uppges ha fallit för varandra

Joe Jonas har gått vidare efter uppbrottet från flickvännen Camilla Belle och dejtar nu istället sin kollega från ”Camp rock”, Demi Lovato.

Enligt nyhetsbyrån Wenn ska Joe, 20, och Demi, 17, ha gått på dubbeldejt med Joes storebror Kevin Jonas och hans fästmö Danielle Deleasa i Toronto för ett par veckor sedan.

— De är mer än bara vänner, säger en källa som står det nya kärleksparet nära.

Joe och Demi arbetade tillsammans på inspelningen av Disney-musikalen ”Camp rock” och får snart nöjet att samarbeta igen när ”Camp rock 2: The final jam” ska spelas in.

Joe Jonas har varit singel sedan uppbrottet från Camilla Belle i juli. Han har tidigare haft ett förhållande med Taylor Swift.

 

ALLTSÅÅÅ VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! ALLTSÅÅÅ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!

ALLTSÅÅÅÅÅÅ SKJUUUUUUT MIG BARA, AV ALLA HOOOOOOOOOOOON ALLTSÅ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag som gillade Demi men NU ÄR HON BORTA FRÅN MIN LISTA!!!!!!!!!!!!!:@

 

 


True Friend

En bättre vän som dej är svårt att hitta. Jag fattar inte hur du kan vara en sån bra vän och kusin. Om jag hade mördat någon skulle jag berättat för dej för jag vet att du inte öppnar din käft.
Vi har så jävla roliga och bra minnen med varandra. Jag kan aldrig bli sur på dig, aldrig tycka illa om dej INGENTING. Jag tackar gud att jag har en sån person som dig i mitt liv. Du är speciell på alla möjliga sätt.
Jag har inte träffat dig på länge och jag saknar dej som fan. Det är så kul att vara med de speciellt när vi är hemma hos Norma ( vår moster ) hahahaha tycker synd om barnen då :D
Tack för att du finns och tack för att du är den du är!!

jag älskar dig Kim Esber<3

Kimbab för alltid HAHAH


aboa

Du e trög, du e seg, du är konstig, du är skum, du har torr humor. Men du är bäst!!!!!!

ALLTID BORAT UND AZMAT!!



I just fucking love you Sofia Artinian!!!!!


MOT ALLSVENSKAN!

Nu är det sista hemmamatch för denna säsong. Nu på söndag är det fri entré match igen. Vi ska kriga, vi ska kämpa och vi ska vinna matchen. Nu gäller det!!! KÄMPA AFF

Fame

Fan vad filmen söööööög.
Va på Heron City med mamma, min moster och sen några av deras kompisar, vi drog för att kolla på Fame och det gjorde vi, filmen var skiiiiit. Den hade ingen handling fan, det hände inget speciellt i filmen,inget intressant INGENTING det var tråkig bara. Jag som tycker alla filmer som har med dans och musik att göra är bra men ursäkta till mig den här var den första dans/musik filmen jag var dålig. Jag rekomenderar verkligen inte den och deras trailer som dom visar på tv luras bara, filmen ser bra ut men när du kollar på den vill du somna.
Menmen är skit trött ska ta och lägga mig,

godnatt!!




lalalalalalalala

Haaajssaaan,
Riktig skön vinst igår Assyriska, fyra mål efter varandra det var chockande fan. Tackar till Ashur Marklund, Mozart,Bäver och Gaidgo med andra ord Göran Marklund,Petter Furuseth,Christoffer Näver och Mattias Genc.
Imorn är det sista dagen på foto :(
Fan vad det har gått fort. Det har varit kul och jag har lärt mig mycket om foto nu. Jag vet hur man fixar en kamera helt o hållet jag vet hur man framkallar bilder i mörkarummet osv. Det har varit så jävla roligt att fota.
Men men orkar ej skriva mer ska på toa mohahhahahhhaha
hejåååå!!!!!!!!!!

TJA TJA BLOGGEN

Alltså fan vad jag hatar när folk videobloggar. Alla som videobloggar börjar alltid med TJA TJA BLOGGEN alltsåå ddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh fett jobbiga!!!!!!!!
Howewer har precis blivit klar med mina läxor.
Idag drog jag och några från min klass till Moderna Museumet. Vi håller ju på med vårt spel så vi åkte för att hitta mer ideer osv men vi kom tillbaka med inget. Det var typ bara tavlor med nakna kvinnor på sen lite andra sjuka saker:S:S riktigt skumt museem alltså.
Ska på studiebesök igen imorn med alla o Mp09 till Kulturhuset i Stokholm, hoppas de blir lite roligare där iaf.


Branden i föreningslokalerna blev droppen för Assyriska föreningen. En manifestation på politikertorget på söndag, med efterföljande gratis fotboll, blir nu startskottet för kampanjen ”Stå upp för Södertälje!”, som syftar till att ena staden i kampen mot de destruktiva krafterna.

BE THERE!!!!!!!!!!




godnatt bloggeeeeeen!!!!!


RSS 2.0