ice cooold!!!

Idaaag så har jag varit i stockholm med mina vackra idioter Milicia och Ivana. Vi gick runt i det här ¨varma¨ vädret typ halva dagen. Det var såååååå jävla mkt folk faan, man fick fucking axelknuffar var 5 sekund fan. Jag flippa nästan uuuuut som faan, kände hur hitler började komma in i min kropp höhö. Sen så träffa vi några vänner från södertälje som alltiiid.



Varför går det så jävla mkt skitsnack runt här i södertälje. Alltså det är helt otroligt hur mkt folk babblar om alla.
Vad är det som är så kul att hitta på saker om folk, äre brist på snack eller?. Och vrf göör alla en sån himla stor sak om sex?. Till o med dom tjejerna som har haft sex går runt o kallar andra tjejer som inte är oskuld för hora, vad fan är det där för stil. Man tröttnar som fan på allt detta. Varje dag som går får man höra saker om andra. Människor berätta inget skitsnack till mig jag är inte intresserad av sånt ens.
Och helt plötsligt har man blivit hora för att man röket=S.
Folk använder ordet hora som om det betyder något helt annat, det finns vissa som tar åt sig och vissa som bara helt enklet skiter i det. De är faktsikt det bästa man kan göra, skit i de.
Man ska vara den person man vill vara, du ska leva ditt liv på de sättet du vill leva.
Skratta åt dom som försöker få dej att må dåligt eller ignorera dom.
En annan människa ska inte kunna påverka ditt liv..








Jag saknar dej

Snart så blir det ett halvår utan dej.
Jag tittar ut och ser att det blänker, jag undrar vad fan äre som händer.
Vitklädd och vacker du liknar en tärna. Det som lyste ute va du min stjärna.
Chockad av allt jag fick en sån smärta,när du försvann och tog mitt hjärta. Att se dig där ligga och lida, fick mitt hjärta att svida. Dig vill jag ha i närheten av mig. Du är den bästa, den bästa tjejen.
5 månader utan din kropp vid min sida det får mina tankar att glida, 5 månader av smärta vi fick. Det var dom dagana, dagarna du gick. Människor föds och människor dör men en eldsjäl som dig blir aldrig glömd för i våra hjärtan är du förevigt gömd
..

RSS 2.0