Taaahaaaaa

YOOOO, Det är Bobel ( den snygga )
Har mått skit dåligt fan, har haft ont i magen. Var i Huddinge sjukhus med Norma och hennes lilla son Christian ( the big head ). Hans högra kind har svullnat upp som fan, HAHAHHAHA han ser skit rolig ut nu.
Faan jag är inte själv hemma längre, min mamma och min fula syster har kommit tillbaka.
Dom kom hem med en GuitarHero hahah märkte att jag suger på det hahaha.
Orkar inte skriva längre soo


peace out and akholo tiza







Bilder

Det är L(den tröga) som bloggar nu utan att B (den onormala) vet.
Ska ta o lägga upp bilderna från igår föra o efter bilder på sminket som inte blev bra och annat från igår.

Hoos L Den Tröga

Äääääääääääääääää det e Lilo (den tröga) som bloggar nu :)
Är med Bobel (den onormala) vi har såååå tråkigt va precis ute med hunden Lady hahaha .
Jag börja springa med den sen Bobel (den onormala) ba NEEEEEEEEEJJ SPRING INTE JAG ORKAR INTE SPRINGA EFTER hahahhaahhaahha hon e skit lat jävla fetto sen skulle gå upp för en trappa så ramla ja sista trappsteget som vanligt och vi asg jag bara låg där o skratta o Bobel (den onormala) höll på att ramla själv.
Vi har såå tråkigt just nu  Bobel (den onormala) ska pröva lägga kajal på ena mitt öga där uppe ni vet på gränsen till ögonbrynet typ det är chict style från 20-talet 
Asså seriöst det finns inget annat o göra vi skulle va barnvakter till vår kära moster Norma fast nej nej hon skulle inte ut så nu sitter vi bara hemma hos mej o retar varan :p
Ifal ska ta före o efter bilder o lägga upp Bobel (den onormala) e inte så duktig på att ladda upp bilder men ska tvinga henne att börja med det.
Om ni undrar värför jag bloggar nu e för ja e så uttråkad så att det inte är sant och ska börja tvätta såret när ja ramlade haha jag vet jag e skit klumpig HAHA.
Ciiaao // L (den tröga)


Booooooooring

jag har tråkigt tråkigt tråkigt booooooooring fuckiiing boooriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing. Har inte varit hemma på hela dagen höhö, mamma och min fula lillasyster är ändå i växjö och min bror gud vet vart han är och farsan jobbar dom alltid. Har varit hemma hela veckan själv och haft det lite trevligt. Det finns inget bättre än att vara föräldrar fri hahaha. Jag och Lilo ( den tröga ) kanske ska till norma och vara barnvakter höhö det är så jävla skönt att vara barnvakt där, de är barnen som är barnvakt till mej istället hihö=D.

peace out and akholo tiza




ps: den här bilden är såå
      

Weekday!

Haajssaaan, idag så drog jag till stockholm med Millic och Sheyno. Vi drog dit för att köpa lite kläder höhö.
Köpte en ful tröjka från Zara för skoj skull hahah men den blev lite snygg när man tog på sej den, köpte en assnygg skjorta från Weekday och sen 2 par jeans med, JAG ÄLSKAR WEEKDAY. Det är det ända stället jag köper kläder ifrån och Monki förstås hahah. nu så är jag hos Lilo ( den tröga ). Ska kolla snart på Lipsticjungel som börjar om en kvart ( 21:00 ) på kanal 3,
orkar inte skriva mer

so peace out and akholo tiza


Pain!!!!

Folk brukar alltid undra hur de e med mig, vad vill dom jag ska svara? svarar jag bra så frågar dom är du säker?
Och när jag säger att jag e säker blir dom chockade och går därifrån, dom börjar prata om att jag inte bryr mig om Norba=s.
Jag blir så jävla irreterad på folk när dom håller på så, 7 månader av smärta och tårar, räcker det inte för dom?

Assyriska until we die

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag längtar tills fotbollssäsongen börjar. Har hört att Assyriskas nya tränare är bra och sen dom två nya spelare också är bra. Jag hoppas verkligen att denna säsong går bra och att vi krossar fåglarna, eller jag bryr mig inte om fåglarna det ända jag bryr mig om är att komma dit vi tillhör och det är ALLSVENSKAN.
Zelge Fans har tyvärr förlorat sin klackledare Gabriel Gabrielsson, han har flyttat någonstan höhö kommer inte ihå vart, det var väldigt synd att han slutade som klackledare han var en jättebra ledare för klacken och han fick en enorm respekt av alla. Jag hoppas Ninos Sharro blir klackledare, haha en riktig skön snubbe fan..
 
men men orkar ej skriva soooo

peace out and akholo tiza



That's not my name!

Alluuuuu!!
Har inte skrivit på länge och det beror på att jag inte ha orkat mohahahah. Alla<3dags festen var skiit iaf. Det var bra med folk men typ ingen dansade, första assyriska festen jag har haft tråkigt. jag har tråkiigt nu, sitter hemma o vänta på idioten lilo tills hon kommer, hon har något jag vill ha hehe:D...
JAG HAR FASTNAT FÖR EN NY LÅT NU, Ni nåste lyssna på The Thing Tins- That's not my name, den e asbra fan.
men iaf har ingen lust att skriva

sooo peace out and akholo tiza

Alla Hjärtansdag

Shlomo.
Det var skit tråkigt i igår på Laljo Cup fan. Jag bara gick runt hela tiden i samma ställe hahah, jag trodde att många skulle komma från göteborg osv men det fanns knappt annat folk än skittälje. Alla andra laljo cup som jag har varit på så har det kommit fullt med folk från olika ställen och då e det kul fan.
Jag vaknade och började städa uppevåningen och nu sitter jag bara vid datan.
Idag blir det assyriska fest:D. Hoppas det blir en bra fest som alla andra assyriska fester höhö. Sångaren idag kommer vara min egna kung Aboud Zazi. Hans röst när han sjunger får mig att rysa, hans låtar är dom bästa att dansa till faan.
men men orkar inte skriva längre:D


peace out and akholo tiza




Laljo Cup!!

Shlomo,
Idag så har jag haft de en trevlig dag ahahha. Var i helvetet som valigt sen drog jag ner på stan med Lilo den tröga. Vi träffde Nowa som jag inte har sett sen sommaren, det var kul att träffa henne och snacka om saker som vi har gjort ( sjuuka saker ) höhö. Träffade också Alexandra som nu har flyttat till stockholm:( kommer sakna henne skit mkt faan. Drog hem till lilo sen efter stan, hennnes äldsta syster var också hos dom:) hade inte träffat henne på skit länge hon med. Drog sen till ronna med Ninve som skulle fixa hennes ögonbryn hahhahaha vi fick sitta o vänta gud vet hur länge.

Jag väntar nu på Ninorta hemma hos dom. hon ska komma hem fixa sej lite och sen ska vi rulla till stan, sitta i milano tills dom stänger en åker vi till Wasaskolan där det finns idag Laljo Cup.
Laljo Cup är en cup sommer håller på hela kvällen. Det kommer Assyrier
från göteborg,norrköping,stockholm osv. Kommer bli skit kuul fan hihö:D.

Imorn kanske jag inte bloggar och det är pga att måste ner på stan tidigt sen hem fixa osv till Alla<3dag festen som assyriska ska ordna :D:D


peace out and akholo tiza

Konkelbärsplugg!!

JAG HATAR ATT PLUGGA UUUUUUUUUFT. Det är så tråkiigt med nahre plugg. Det börjar komma ut rök från mina öron för all plugg, kss ikht hadole uppsattttttssssssssss. Jag har en uppsatts om första världskriget tills på fredag och jag började typ igår kväll. Jag fattar inget skiit fan, okej om det var andra världskriget för då är Hitler med, det blir liksom lite roligare. Jag skulle vilja skriva en uppsatts om honom, grrr han var så ¨sexii¨ med sin mustach HAHAHAHAHA..
men men nu måste jag fortsätta med all de tråkiga=@


peace out and akholo tiza

Long time no see

Haluuu!!.
Det var längesen jag skrev hahahah, det har varit något fel med min blogg jag kunde inte logga in på den:S.
Men men ska kortfatta dom här dagarna som gått.

Fredag:

Var på Alexandras hemmafest, det var en riktig skön fest:D.
Norma kom hem från egypten, drog hem till henne efter festen.

Lördag:
Städade huset, drog ner till stan med familjen sen hem till norma sen ut till geneta sen drog jag
och lilo till hovsjö och sov hos mormor.

Söndag:
Drog till stan med lilo, träffade Maria och Nisha. Efter stan drog jag och lilo hem till mig. lilo sov hos mig sen så kom Ninorta och ville ta en pundarunda, vi åkte runt lina hage lite sen drog vi hem.

Måndag:
Var i helvetet, hade tråkigt och ville bara slå alla lärare. Efter skolan gick jag ut lite med Kristin och hade lite trevligt hehe=),

Idag
Var i helvetet, hade kul jag skrattade hela tiden vet inte varför ens. Pierre kom till skolan idag efter att ha varit borta i en HEL vecka pierre, hmmm vad har du till ditt försvar^^_,,,
Är hemma och pluggar till fucking SO provet nu på fredag, fattar ingenting.

Orkar inte skriva peace out and akholo tiza




Min vackra själsfrände Kristin Issaki

Nationella bajs

ÄÄÄÄÄÄÄ hade fucking nationella idag det va 3 timmars prov men jag gjorde den på en timma mohahahah.
Jag fick sluta efter nationella men hade ingen aning om de, så jag satt kvar i helvetet i 5 fucking timmar.
Efter de drog jag o tröga Lilo hem till mig jag duscha och Lilo satt o kolla på tv.
Sen kom Lilo och Nino dom hämta mej och nu sitter jag och Lilo som 2 idiotiska "mammor" till 2 idiotiska barn barnvakt till imorgon. Min moster är i Egypten och hennes man va tvungen o jobba. Gabriel den håriga en av konkelbarnen la is på min nacke och jag fick damp HHAHAHAHAHAHAHAHAHA .
Nahrin Lilos syster kommer hit sen så ska vi sova över här :)
Imorgon har vi studie dag så vi ska dra till olika skoler bland annat Wasa Ronna Tälje idiot skolor.
BÄÄÄ nu kollar jag på tv med snygga Lilo och hennes FINA håår som jag bara vill raka bort.



ajaaa nu har jag skrivit iaf så peace out and akholo tiza


7 Månader!!

Tja,
Va i helvetet som alltid. Hade tråkigt som vanligt. Slutade vid 4 drog ner på stan med lilo, vi käkade sen drog vi till kyrkogården.
Det är helt sjukt hur tiden bara rinner och rinner. Allt går så fort fan. 7 månader har gott utan henne! Varför känns det fortfarande som om allt hände nyss?. Jag hatar på att få tanken av att du inte längre finns kvar. Jag blir arg. Jag hatar att gå till kyrkogården, det är orättvist att du ligger där nere, du borde vara med oss istället, men din familj. Människor som dig måste finnas kvar, men de e svårt att hitta någon som dej, du var one of a kind så unik.
Vi brukade säga systrar till döden, men vet du norb vi kommer alltid att vara systrar, döden kan inte skilja oss åt för du är ändå i mina drömmar varje natt. Drömmarna känns så verkliga, det är sjukt fan. Man vill inte vakna upp.
Jag saknar dej så mkt.


Yellow lemon tree!!

Hejsan, det har varit en tråkig dag idag , Jag var i helvetet, slutade vid halv 3 stannade lite i helvetet sen drog jag hem. Jag typ somnade när jag kom hem direkt.
Uuuft jaao vi har Nationellaprov imorn i svenska. Jaaag hatar prooov. Imorn har vi nationella sen onsdag har vi vanligt matteprov sen torsdag har vi igen nationella i svenska men som tur inget helvete på fredag mohahhha.
 
omg detta är ett bevis på att Lilo är dummare och klumpigare än mej.
L' Bobel mitt allt<3 säger:

HHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHA

L' Bobel mitt allt<3 säger:

VILL DU SKRATTA

L' Bobel mitt allt<3 säger:

JAG ÄR KLUMPIGAREN DEJ ATT JAG INTE SÅG TRAPPORNA HEMMA

L' Bobel mitt allt<3 säger:

jag ramla NER inte UPP

Jag säger:

man kan inte ramla upp lilo

Jag säger:

HAHAHAHA HAHAHA HAHAHAA,,

 

 

Lite bilder från kristy

    



Fester.

Fredag:
Det här var den bästa av dom bästa festerna jag har varit på.
Det var Ivana och Mariannes 18 årsfest, det var sååå kul att jag inte vet vad ja ska skriva fan.
Maskerad fest?  faan den ideén var ju genialt hahahaha. Alla som var där hade så roliga kläder. Dom som var bäst klädda där var Ilona som var utklädd till Lady Gaga, Bello han var utklädd till präst ( passar dej verkligen inte mohahah ) sen kommer Namrod Masso han var en transa, alltsååå shit vad jag garvade fan haha. Själv så var jag utklädd til en emo, haha det var skit kul att vara de, kanske blir det=P.



Lördag:
Jag drog till stan med min bror lite. Drog till resturangen och käkade.
Sen drog jag hem till kristy, vi hade en liten fest. Det var också skit kul där=D.
Vi dansade mycket och skrattade som idioter hela tiden ahah.
Kom hem typ vid 2 och jag var heelt slutkörd så jag la mig direkt.




Ivana och Mariannes fest


RSS 2.0