In school

Jag sitter här i datasalen i skolan och bloggar som en bloggare ( soo noot me ).
Vi ska jobba om något som heter Ozon =s vet ej vad det är ens. Det är kemi vi har nu.

Jag sitter som en  lale fan hahahahah, fattar inget, det är ett stort ? ovanför mitt huve fan.
Dena ena är dummare in min grupp.
men men slutar nu lektionen, jag kanske bloggar senare
peace out and akholo tiza










Skola.

Jag orkar inte med skolan imorn, jag vill ha lov.

Jag har haft så tråkigt idag. Det finns inget att göra på söndagar än att sitte hemma.
 
Ååååh vad skönt jag åker till Tyskland nu på sommaren. Har verkligen saknat det där stället. Äntligen ska mammas kusin gifta sig. TACK GUD, Kvinnan är typ 36 år och nu har hon hittat den rätte.
Det är jag, min mamma och mina 2 mostrar och några kusiner som åker, så det kommer bli kul eller jag hoppas. Har ändå några kompisar där som man kan ha kul me haha.. Sweitch är det också roligt, det är skit snyggt där. Det är också varmt som fan där när det är sommar.
Men men ska typ lägga mig på min säng och kolla på någon film;)

ciiiaooo!!!



Rastlös

helluuu,
Vaknade runt tolv tiden idag, jag hade varkligen ingen lust att gå upp ur sängen men så tvingade min mamma mig att följa med till mormor idag. Varje söndag brukar vi alla kusiner och mostrar gå hem till min mormor och morfar så sitter vi där och babblar om saker och ting.
Jag är såå trött att det inte är sant. Men icke tänker jag sova, det finns Gossip Girl om en halv timma öh öh att jag tänker missa den.
orkar ej skriva mer
peace out and akholo tiza

i don't want a broken heart, i don't wanna play the broken hearted girl

Tjjaaa!!
Mamma hämtade mig idag från skolan, orkade inte ta bussen. Vi hämtade också upp min bror från resturangen. Drog hem sen, satt lite hemma cirka en halvtimma sen drog jag ner på stan och träffade Ilona och Kristin. Sen drog dom hem och då var jag med Melissia, Elisha och Ornina. Kom hem typ nyss.
Folk har sprängt sönder mitt huve, dom vill att jag ska börja lägga upp Dagens Outfitt. Jag tycker att det e så töntigt men idag gör jag det så ni inte bombar sönder mitt huve mer,
orkar ej skriva mer.
peace out and akholo tiza



Chinos: Monki
Skinnjacka: Ett ställe från Österrike
Kavaj: H&M
Skor: Din Sko
Glasögon: H&M

min dröm

alltsååååå åh vad jag vill bli fotograf att det inte är sant. Jag vill bli en fotograf med min egna modell och jag ska också vara styleisten med. DET ÄR MIN DRÖM. Ge mig London ge mig en ny skola, jag vill. Alltså jag är helt beroende av att fotografera saker och ting. Jag tar bild på vartenda sak jag ser.
Bliiir helt galen när jag tänker på det.








Christina Dietze

Alluu!!
kollade precis på desperata hemmafruar. Nino var här men hon drog precis hem.
Drog hem till världens bästa kristin efter skolan idag sen så drog vi till kyrkan. Jag har börjat gå nu till bibelstunderna för ungdomar i kyrkan. Förra veckan var de kul men idag var det tråkigt fanr, var nära på att somna haha.
men men orkar inte skriva mer.
peace out and akholo tiza






alltså är inte Christina Dietze såååå snygg. Hon e så grymm tycker jag fan.

Hos kristin

jag är hos kristin nu med L ( den tröga ). Sitter i hennes rum och kollar på sjuka/gammla  bilder på oss, OMG vad fula vi var höhö.
Vi ska sen hem till Lilo och vara där lite, hennes föräldrar har åkt till ett par släktingar så vi kommer vara själva hemma höhö.
orkar inte skriva mer

Peace out and akholo tiza


The old lady thing

Do you see the old lady thing in the back?
vad faan är det där för något? undra om det var påsk eller något:s






a missing assyrien boy




DET HÄR ÄR EN LITEN ASSYRISK POJKE SOM ÄR FRÅN DAMASKUS I SYRIEN. HAN ÄR HELT FÖRSVUNNEN ENSAMN NÅNSTANS. SNÄLLA SPARA DENNA BILD O LÄGG UPP DEN I ERA BLOGG ELLER NÅGOT ANNAT FÖR ATT SPRIDA VIDARE DETTA. HAN MÅSTE BLI HITTAD INNAN DET ÄR FÖRSENT!!!!!!!

LALALALALALALA

alluuu, kollade typ nyss på Desperata Hemmafruar. Drog till stan efter helvetet idag. Var där tills kyrkan börja ( typ 3 gången i mitt liv jag har dragit dit ), jag tror jag börjar bli lite hjärntvättad höhö. Orkar inte skriva längre eller men andra ors jag har inget att skriva längre.

peace out and akholo tiza


här Izla det här är klänningen jag snacka om från Karen Millen

Justee



 
 
 Nino kommer snart:D

i'm yours

kollade  typ precis på Gossip Girl, tyckte så synd om Chuck den sexiga jäveln. Hans pappa hade dött och Chuck var lika ond som alltid fast förstörd med som fan me men nog snackat om det. Jag drog till stan med Lilo men hon dumpa mig så jag träffade Maria Hanna som fyllde år igår grattiis<3. Sen var hon tvungen att dra hem så Elisha kom istället. Vi käkade sen gick vi runt lite. Maria o Natta kom också sen ner på stan var lite med dom sen drog jag hem tll Gossip Girl.
Ska läsa ut nu boken har bara typ 50 sidor kvar. Den e så bra, läser typ 5 boken hahaha har inte ens läst dom andra men ska köpa dom. Den här boken är genial den ger mig idéer jag inte borde få hahahaha.
men men orkar ej skriva sååå
peace out and akholo tiza






                                                                      
                                                  

HMRTIE

Hola Amigos.
Jag sitter hemma hos L ( den tröga ) som sitter och kollar in min röv:S.
Var igår på stan hela dagen, sen drog vi ut i Geneta men alla andra svartskallar.  Lilo försöker nu att få mig att ramla av stolen men sen så insåg hon att om jag ramlar så skulle jag ramla på henne och hon skulle ha dött då mohahahahhaha i'm so best:D. Fick precis reda på att jag drev med en data igår. Det var några som busringde Lilo från datan från en hemsida, det lät verkligen som en riktig människa så jag typ drev med datan i en kvart fan, känner mig så dum nu.
Ehhh orkar ej skriva mer ska kanske till stan snart.
peace out and akholo tiza

Säg till om ni fattar bilden,


Nationellabajs

Nationella i engelska gick bra idag, första provet va läsförstålse skit enkelt det tog en timma, och andra va hörförstålse det va enkelt men man blev irriterad snabbt.
Är med L (den tröga) föressten det e jag som skriver=p.
Jag och B (den onormala) har typ inte gjort något va på stan med Elisha Milisia Julia Jeni Sheyno Meliic  Maria Zelfa Tallin och tusen till o träffa alla andra där såklart .
AJJJAAA de e camp rock på disney channel nu måste kolla B har redan hunnit springa dit för första gången :O

Ciiaaaaao // L den tröga

Anger,

Jag har varit så irriterad och arg den här veckan, vet inte varför ens. Vill bara skrika ut all ilska.
Hade matteprov idag har ingen aning hur det gick vi får väl se.

Jag funderar på att åka till Österrike eller Växjö under påsklovet. Jag var i Österrike förra året men jag har inte varit i Växjö på 4eller5 år. Jag åker själv dit och L ( den tröga ) kanske hänger med eller hon ska hänga med även om hon inte vill. Vad tycker ni? Österrike eller Växjö?. Alltså jag har en moster som bor i Österrike och en i Växjö, det blir lika kul o båda ställerna. Det är ett svårt beslut för mig faaan haha.




More than you more than me this is true this is real

Hejsanns, har varit i helvetet och ruttnat som alltid, men ida så var det något med mig, jag kunde inte sluta skratta idag. Ehhh jag är direkt inte så normal såå ajaa höhö. Drog ner tll stan lite efter helvetet. Mamma hämtade upp mig därifrån och nu e jag hemmalishiis. Ska vara barnvakt idag till Normas barn:D.
Måste plugga som ett konkelbär den här veckan fan, har flera prov nästa vecka:@.
orkar ej skriva mer seeeee yaaaaa bitcheeeeeez!
Peace out and akholo tiza








i see you


saga

koyu lebi d'lo menekh. a'haie d'geaishina odo d'lo menekh letne basime.Twirlakh lebeyna.Ruhumto d'lebo azakh mi britho, damaie g'nuhti o nikemo makole britho.

Norbas liv har blivit en saga.

naaw!

hejsssaaan.
Jag drog ner till stan idag och mötte mamma där, drog till apoteket och hämtade ut mina tabletter som jag nu måste ta. Efter det drog vi till moraberg och hämtade min mobil från lagningen. Handlade mat hem och sen började ja och mamma laga mat. Idag fick jag besök av mina kära ¨systrar¨ Ninorta,Millic och Sheyno höhö. Satt och tog ifatt allt vi har missat, sheyno har precis kommit tillbaka från Rom så vi satt och berätta nya saker om oss till sheyno=).
Nu sitter jag bara vid datan och kollar på bilder. Som sagt bara sjuka bilder på mig:S. Fattar inte hur jag lyckas hihö.
 peace out and akholo tiza
saknar dom gammla goda tiderna, Österrike

beito

uft jao jag har varit hemma hela fucking veckan. Jag vill uut bara, har inte gått till skolan förutom i onsdags men drog hem under dagen. Jävla idiotiska magont bla bla bla bla.

8 månader

8 månader har gått nu, ändå känns de så overkligt. Jag är van och se dig varje dag, men 8 månader shiit det är en lång tid. Det kommer bli till år. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. tack för alla år vi spendera med varandra, 15 år med varandra , jag skulle vilja ha trippelt så många år till. Jag saknar dej grov, det gör vi alla. Folk gråter fortfarande efter dig, det kommer dom göra livet ut.
Älskar dig såå mkt vackra och bästa syster <3<3<3
Vila i frid Norba, du är ljuset i mitt liv




KLOCKREN!

OMG HITTA PRECIS DEN KLOCKRENASTE BILDEN EVEEER.
det är en bild på min kära vän Rumi. Har garvat sönder mej själv nu hahahahahahahahahahahahaaha
NJUT

Buhuuuuu

Jag hatar att vara sjuk, jag visste att de var något fel med mig haha, jag vet inte ens längre om jag är kissnödig. Jag har inte gått ut ur huset sen i lördags. JAG VILL UUUUUUUUUT men nej nej jag måsta vara sjuk.
orkar inte skriva mer

peace out and akholo tiza

tips?

ajifonooo. har brist på liv fan, vet inte vad jag ska göra. har någon några bra tips att göra?

Störd?

Jag har precis fattat hur störd jag igentligen är HAHHAHAAHH. Satt och kolle på bilder från olika fester, alltså den finns inte en ända bild där jag ser normal ut, det är konstiga grimaser bara hahah.
Här har ni några bilder så ni fattar vad jag menar.
Det här är inte ens början











RSS 2.0