Godmorgon!

Brikh saffro=)

En till skön dag idag. Det är varmt och skönt ute, solen skiner skönt och det blåser bara lite varmt. Ska snart till Malmsjön med Millic och Gina. Jag vill sola men är helt bränd så tyvärr det ända jag kan sola är benen men de är lugnt vill ändå få färg på benen:)
Är fortfarande jätteglad över att jag kom in i Tumba. Min barndomsvän Izla kom också in, vi har gått i samma skola i 7 år och nu ska vi gå i samma skola 3 år till. Vi kommer ha så kul fan + julia är med oss=)=)

Dagens låt: Dirty Diana av Michael Jackson =)

ska dra nu och fixa lite saker,

byeeeee½!!!!!!

shiiiiiiiisssh!!

Ööööööööh hur fan kommer de gå till nu när jag börjar i tumba?
Julia kom också in i tumba. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA vi kanske börjar i samma klass till o med. Shiiiiiiiish tycker synd om skolan nu. 2 idioter i samma skola heaheahea tycker synd om alla som kommer bli våra nya offer

Next stop TUMBA

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS YESSSSSSSSSSSSSSSS YEEEEEES
JAG KOM IN I TUMBA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! BLIR SÅ JÄVLA GLAAAAAD, ALLTSÅÅÅÅ GUUUUD FAN VAD SKÖÖÖNT, känner en stor lättnad nuu =D =D =D =D =D =D =D
 se upp världen en ny fotograf är påväg =)=)=)=)=)



oho!!!!!!

Ååååååååååh fan vad jag blir nervös, sitter och FÖRSÖKER logga in på gymnasiegrejen för att se vart jag har kommit in, men nej nej det får inte funka, när man bara loggar in för ingenting påd en sidan så¨funkar det direkt men när man fucking sitter och vill verkligen se så ska de inte funka. Alltsååååååååå aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vad irriterad jag blir fan.
Fan vad skönt, åker exakt om en vecka till Tyskland och sen från Tyskland till Österrike. Ska vara borta typ i 3 veckor, blir så glad fakiskt. Älskar att vara där speciellt i Österrike det där stället knäcker fan. Så jävla sköna människor som bor där.
Ska verkligen njuta dom där veckorna. Åker ändå dit med Nino och min mamma och min lillasyster, kommer säkert ha kul med min älskade Nino:)
Måste ner ju telefonen ringer, fast jag orkar inte gå ner men man måste -.-

foshon b'shlomo.



the king of pop

Woooohooooooo!!
har inte skrivit på länge pga att det är så skönt väder. Har blivit brun och fått en rejäl solbränna hela min rygg o axlar, de gör ont som fan men orkar ej klaga är bara glad över att solen skiner=). Har varit och badat varje dag nu med alla. Åkte idag med Nino, L den tröga och Emelie till malmsjön, det var trevligt satt där och sola sen bada lite=)..

men men ska tillbaka lite nu L den tröga som sitter o väntar såå
ciaaaooo!!!!!!!!!!!!



Mouth Shut

Hello!!!

Sitte hemma helt själv och lyssnar på The Veronicas.
Alltså shiiit jag kunde inte sova i natt, somnade vid 8:30 sen vakna jag 11:30 och andå är jag värsta pigg. Hade så¨tråkigt under kvällen allt på tv var slut så jag började går runt huset, gick upp och ner för trapporna hela tiden, klippte min lugg lite ni vet fixa den lite flääshiigt hahah.
Hela släkten var hemma hos oss och då menar ja bara pappas sida, vi var runt 20-30 pers fett jobbigt var deras servetris för kvällen hade så tråkigt tills Millic kom och rädda mig, Gick sen ut med henne tog en promenad runt Lina lite och sen kom den korta Lena. Tog bilen skjutsade killarna av till min faster dom ville ha poker kväll så vi kasta av dom i västegård och vi fortsatte till Mcdonalds i moraberg, with other words vi åkte en punda runda lite höhö.
but what evaaaaa orkar ej skrivaa!!
ciaaooooooo


Midsommar

Glad midsommar på er alla!!!

Det var roligare att fira midsommar på Gotland än här i Södertälje. Det är så många svartskallar här i s-tälje så man får inte en här midsommar känslan som på Gotland. Där firade vi midsommar verkligen och nu här i södertälje är de inte likadant. Vi brukade vara ute i Slite och fira med alla svenska kompisar, Norba brukade alltid komma till Gotland varje sommar så hon lärde sig att fira midsommar med min familj. Det är inte särkilt skönt väder i år att fira, de ösregnar här och det är kallt så det blir ingen ute firande utan de blir att sitta hemma och ruttna med svartskalle gänget ( inte det roligaste men får lida ).


I miss you


I miss you i miss your smile and I still shed a tear every once in a while and even though it's different now you're still here somehow my heart won't let you go and I need you to know i miss you.
Om 2 veckor och 1 dag är det 1 år, 1 helt år utan dig vid min sida..
It's like hell.

de fina vädret

Schululul har inte haft lust o blogga aa har inte gjort mkt har bara varit hemam städat o skit sen åkte jag till lilo och vi har åkt runt med pärlan jag lilo och julia sen bevittna lite action i scenen HAHAHAAAA hejdå

01:20

Heeeeeejssaan!!!
Ligger hemma hos L den tröga och chattar med dvärget jenni som har fått mig att garva sååååå jävla mkt åt sjuka saker, hon e riktigt stöörd hahahahahhahha, men men börjaar bli trött,
goodnight and pray to gud

SOMMARLOOOOV!!

De känns så skönt nu fan, inget plugg på länge nu, inget ångest om att plugga INGENTING. Jag känner mig så fri.
Ska njuta av denna sommar som fan, njöt inget skit förra året men de här året jag hoppas och ber att inget händer mer i min släkt eller någon jag känner något farligt. Vill bara vara frii från oro och saker.

Heavily Broken

Heejsaan!!
Idag hade vi middag alla niorna i skolan. Det var jättetrevligt faktiskt. Satt där typ i 2 timmar pratade om minnen och om hur framtiden ser ut. Det var sång och tal man fick höra. Alla lärare i nian hade gjort en låt till oss nior sen så sjöng min mentor Mattias och en annan lärare Tammie en låt om hur skönt de är att slippa skolan hahhahah faan vad jag garva när dom sjöng. Efter skolan åkte jag ner på stan med Pierre sen mötte jag på Elisha på stan, vi gick till min pappas resturang och sattes oss ute på uteserveringen och bara tog det lugn, efter de åkte ja hem.
men iaf är trött ska in till rummet och lägga mig.
Godnatt och be.


Middag
Jinettes snygga skor jag fastna för direkt


Jag och Elishas cpe bilder

It's all over:S

Shiit tiden går verkligen fort. Alla vi kommer splittras imorn. Jag undrar om vi kommer hålla kvar kontakten?
Det kommer vara skiit skönt att slippa blombacka men ändå inte. Jag har blivit van att gå till den skolan i nu 5 år, de kommer kännas sjukt. Alla minnen vi har jao, dom e många. Det har varit skönt att lära känna er alla, ni är bra och dåliga människor, jag önskar er alla lycka till med livet:).




Förra årets avslutning


Pictures

Här är lite bilder om veckan som gått och anledningen till att jag inte har bloggat.


Balen





En utav Studenterna




Och jag hitte en ny  onormal bild på mig:D

Funny bunny money honey.

Heejssaaaan!!
Har inte haft lust att blogga faktiskt höhö. Har haft studentfester att gå på så har inte suttit vid datan på länge nu.
Åkte igår med klassen till Heron City. Vi hade skit kul där, vi bowlade,käkade och gick runt. Det kanske inte låter roligt men om man är med rätt sällskap blir de kul.
Och idag hade vi alla nior Släpp Fångarna loss. Alltså det var en blöt tävling. Fick hoppa in i de ¨varma¨ vattnet idag och simma till en sak som stod i vattnet ahhahaha, jag frös ihäl fan. Det var olika sjuka saker vi fick göra och som vanligt gick jag och Frida vilse när vi skulle dit vi skulle mötas så Monia fick hämta upp oss, vi var sååååååå långt ifrån dit vi skulle ka jag säga hahahahahahahhha.
Bloggar KANSKE senare;)
ciiaaaoo howrone!!


Ella och min lärare Kremi


Läskig bild



















Dum

Faan vad jag är dum, hur lyckas jag tappa min mobil I TOALETTEN. Faan vad jag känner mig dum nu.

i skolan





Så onödigt att jag kom till skolan idag fan. Kom för en timma sen typ och jag har inte haft några lektioner ens. Jag har prov i hemspråk klockan 3 så nu vet jag inte vad jag ska göra i 1 och en halv timma. SItta och ruttna här?
det är inte vint väder iaf, det är iskallt ocg det regnar som fan så man kan inte sitta ute heller.
såå irriterande uuuuuuuuuuuft.

Favorit bilder










Fotto: lesmokingimage & leloveimage

9 days

Nio dagar kvar till avslutningen. 5 år i blombacka har jag gått, 7 år har jag gått i samma klass/skola med några men nu är det påväg mot sitt slut. Jag är glad över att byta skola men ändå vill jag inte. Jag är så van att åka till just Blombacka. Minnen har jag fullt av, både glada och tråkiga.
Ny skola, nytt folk, en ny Bobel?. Jag ska börja i Tumba snart. Ny stad för mig. Inget södertälje folk. Men det kommer säkert börja många från Södertälje, man blir inte av med alla vart än man börjar.
Jag vill bara leva i för mig själv.


.


känslan imon mig


ÄR HAT OCH ILSKA. Människor är hycklare små idioter.

Vanlig match!!!

Varför sen ni just denna match så allvarkig? äre just för att det är Assyriska och Syrianska som möter varandra?
Det är en vanlig match och Syrianska vann, visst grattis till segern.
Vi bär på vår stolthet även fast vi förlorade. Vi har Assyriska i hjärtat, vi lever för de.
Men Zelge Fans, ni var skit. Vi tjejer från 13-16 år lät tusen gånger mer än vad ni gjorde.
Ni fick laget att sluta kämpa. Varför blir ni tysta efter målet? Om vi bara skrek lite högre skulle laget få den kicken av klacken som skulle leda till seger. Skyll inte bara på laget, Fansen måste också peppa upp dom.
Om ni säger att ni brinner för laget, visa de för dom , visa kärleken för dom.
Vart här den grymma klacken alla snackade om forsvunnit?
När ska vi se ut som vi gjorde förr?

Första Derbyt mellan Assyriska - Syrianska år 2007
Så här måste vi alltid se ut







RSS 2.0