i'm suriiiii

fööörluut för att jag inte har bloggat, har ej haft tid eller med andra ord inte orkat mohahahahahahha
orkar inte blogga nu mer bloggar kanske senare hahahahah.
Vi håller på fixa om mitt rum så har ingen data men så fort jag har data hemma ska jag lägga upp bilder på mitt rum.
Norma säger att hon e snygg och bäst så ni bara vet de, hon är min moster som faktiskt e snygg.


hejdåååååååå!!!!

tillbaka=/

Nu är man tillbaka till de kalla Sverige. Lämnar 40 grader och kommer tillbaka till 20 grader och regn. Börjar redan bli sjuk fan, får ont i halsen och näsan är stängd för nu, luften från näsan åter kommer om ca 20 dagar den är på semester nu. men iaf, jag hade såååååååååååååååååååå kul där, och allt är tack vore Nino, vad skulle jag gjort utan henne fan. Hon e så rolig att vara med, älskar verkligen henne till döden. Tyskland tog priset fan, det var så kul där, alla e så trevliga och så sociala man känner sig verkligen välkommen där. Och vi bodde mitt på stan och de var riktigt skönt, som tur kan Nino alla vägar i hela Augsburg. Men men det blir nästa sommar Tyskland igen fan hahahahaha och nu är min älskade Maria gift med världens bästa Fahmi, de var på tiden att Maria gifte sig fan hahahaha 35 år och nu gifte hon sig hahahahahaha men hon fick den bästa som finns iaf. Längtar redan dit fan, hoppas bara ödet tillåter oss att åka tillbaka.
Jag har varit där 3 gånger förut och lixom då stanna vi i en månad men de va inte lika kul, att bara åka med sin mamma och syster och kusiner som är yngre är inte kul fast nu när jag såg hur Nino levde där så förstår jag varför hon alltid åker dit. Människorna är sååå sköna och som tur förstår jag lite tyska och Nino förstår typ allt så de var en lättnad för deras engelska SUGER till max.
men men orkar ej blogga mer chattar med min bästa vän Kim som jag saknar som fan och det är hennes fel att hon e så lat att hon inte kommer hit men ska ta åka till henne kanske:)

schuuuuuz!!!

idag

Du skulle bli vuxen idag, du skulle ta körkortet idag, du skulle bli myndig till allt, du skulle bli 18 basst.
Men när ödet tar sitt styr gür det inte att försöke vinna över den. Vi som alltid snacka om din 18ürsdag, vad vi skulle göra och hur kul vi skulle ha de, men istället för det sü sitter vi och grüter och tänker pü dig. Istället för att du ska vara här sü är du där, där vi inte kan se dig, röra dig eller höra dig. Där jag vill vara pga av dig. Du har det bra där och det vet jag. Jag vill att du ska fira den 18ürsfest där med dina nya vänner. Fast än du inte kan svara tillbaka eller nügot sü vill jag bara säga Grattis Älskling pü din 18ürsdag, hoppas du har de kul och jag saknar dig som in i helvetet<3
vila i frid mitt allt<3<3


VÄRME

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG DÖR SNART AV VÄRMEN FAN. 36 grader utan vind, de gür inte att fucking andas, det är skönare att vara inne än ute. Men ska inte klaga fan ahahahah har fütt färg och det var precis de jag var ute efter mohahahahah. Vi va och bada idag samma ställe som vi va igür, va där typ halv tolv sen vid 3 sa det stop för mig o nino de vartt föör varmt do. Ska börja fixa mig ska till Brata snart, det är som grönalund typ fast roligare hihi=),
Min kusin kom nyss med sina jobbiga barn ska sitta med henne lite nu,

ciaaooo peace in!!!!!!!!

Österrike

Godmorgon!
Vakna typ precis höhö, ska snart till ett ställe med ute pooler och vanligt badstrand. Det ärg fett varmt och kvavt här gür typ inte att andas-.- Igür var det 36 grader ute, alltsü förra veckan var det kallt och nu kan man inte andas fan ahhaah.
Vi gick runt bara pü stan igür i fler timmar, sattes oss i ett glassställe som va full med folk. Köpte mig en jättesöt väska och en hatt=)
orkar inte skriva nu börjar fü kramo süü hejüüüüüüüüü!!!

WIEN

oshiit det är sü himla varmt här i Österrike fan hahah. Det är typ 34 grader , lüg i solen i io minuter fick färg redan dü. et tog sex timmar att üka till österrike frün tyskland. Kolla pü film hela tiden i min kusin mobil medans alla sov hahahahaha. Ville fan stanna kvar lite till i tyskland men men va tvungen att üka iaf. Ska ändü üka tillbaka nästa sommar har bröllop igen hahaha.
orkar ej skriva mer ska ut o sola lite till sen drar vi till stan hahah:)
shuuuuuuuuuuuuz

fest fest fest

Halluu!

Har inte haft tid att blogga dom senaste dagarna, det har varit fest efter fest efter fest. Det var bröllop igür, hade skit kul tillslut fan, vi festade igür sen 14:00 till 03:00, fatta hur trötta vi alla är nu uuuuuuuuufff vill bara däcka men nej nej vi ska IGEN pü fest sen efter den här festen ska vi med nügra andra svennar och människor till en annan fest. Jag üker imorn till Österrike:D men alla som vi skulle träffa där kom hit pga bröllopet hahah men who cares faan Augsburg och Wien är de skönaste fest ställerna hahahah, men men ska ut o ta en promeniix lite

ciaaaooo

J gäst bloggar

Helluuu everyone, Julia här.
 Eftersom bobel är i Tyskland så har jag så JÄVLA tråkigt.. I miss my Lover.
Och som vanligt så regnar det :( satt ute på verandan med min bror och hans kompisar och rökte vatten pipa yummy :) måste även säga så här om det finns några snygga singel killar mellan 18-45 så har jag en bror på 20 år. Vältränad, ljus brunt hår, ljus blåa ögon.. INTRESSERAD???? skriv i kommentarer.. Anyways im outta here I actually have a life compared to you losers who are visiting her blog.. Peace out Biatches

Tyskland 2

Halluuu!!
Va pü 'möhippa' igür, det var skit trükigt faktiskt, det tyckte bruden med hahahaahhahah det fanns gamlingar där ( o när jag säger gamlingar menar jag det verkligen) det fanns en som jag trodde skulle dö hela tiden. Hon var runt 1.20cm och kunde inte gü, de är synd men jag garva iaf mohahhahaahhaahah i'm soo evil.
Har gütt runt halva stan idag och det tog typ fem timmar, fatta hur stor stan är. Augsburg som vi bor i nu är stort men ändü nära varandra. Köpte süüüü jäävla snygga skor idag, är helt kär i dom. Kärlek första ögonkastet blev det.
men men orkar inte skriva mer, det är för ansträngande kan knappt skriva pga mina naglar höhö,

chuuuuzz!!!

Tyskland

Hallo!!

Är nu i Tyskland, det är lite regn här men vi klarar oss höhö:)
Planet flög 12:55 det var en timma o 20 minuters väg till Berlin sen tog vi ett annat flyg till München. Nu sitter vi här hos min mammas morbror och bara pratar om saker och ting. Har bröllop nu po lördag och imorn ska va göra möhippa till mammas kusin, det kommer blir kul faan höhö, när man är idioter som oss so har man kul.
Men men ska sluta blogga nu ska sätta mig med alla andra.
hejdüüüüü=)


moonsoon

För första gången har jag långa naglar. Det känns konstig fan ahha, brukar alltid ha korta men nu gjorde jag ett litet undantag hahaha. Det är svårt att på sig osv, jag kan typ inte skriva sms nu det blir helt fel, det tar nu lång tid för mig att skriva på datorn hhhahahaha jag e sååå van fan :P.
Är nu heeeeeelt helt helt klar med packningen o allt. Ska vara skönt att vara borta lite nu, åker imorn på morgonen och kommer tillbaka den 23 =).


1 år



1 år har gått, 1 år av ren tortyr har vi fått. Saknaden är stor, tårarna tar aldrig slut. 1 år utan dej är jobbigt, men det är bara början. Vi kommer aldrig glömma dig för i våran hjärtan är du förevigt gömd<3

inspiration









Jag har aldrig förstått mig på varför jag blir så inspirerad av sånna bilder. Jag älskar att kolla på dom och jag får alltid nya idéer hur jag ska klä mig eller hur jag ska ta en bild, alltså vad man ska tänka på, vad man ska
koncentrera sig på osv. Jag kan sitta o kolla på bilderna länge och bara hitta nya saker hela tiden. De är så grymma bilder tycker jag och deras kläder mmmmmm jag älskar bara dom, det finns så grymma saker på dessa bilder man inte lägger märke till direkt.

Regn&Sol

Hahahahah vaknade idag tidigt för att jag skulle dra och klippa mitt hår, tog på mig tjocktröja och allt för jag trodde de var kallt ute men sen efter att jag klippt mitt hår blev de 27 grader HAHAHHAHAAHA, jag som satt och garva åt min mamma bara för att hon hade shorts och ett linne på sig men den som skrattars först skrattar sist.
Ska snart till Gästhamnen, ska ta en fika där med Kristin, hon vill träffa mig innan jag åker.
Fan vad skönt det känns nu, jag har köpt allt jag behöver nu så nu är de bara att sitta o njuta lite av friheten. Eller det ända jag har kvar är att göra mina naglar men dom ska jag göra på söndag=)
ska hoppa in nu i duschen, skriver kanske ikväll.

Adiiioooos!!



Time goes by

Tiden rinner så himla fort. Man hinner inte göra något längre, ödet förändras med tiden med. Allt hände så fort nu. Man hinner inte med allt.

I'm lost inside the clock!



hey babe do what you want.

Haasjaaaaan!!
Vakna precis pga att Julia ringde mig för onödigt snack -.-
Drog till Stockholm igår med L den tröga. Träffade Ivana och Janet på tåget sen tillslut blev de att vi gick runt med varandra i stockholm. Köpte en klänning som var jättefin till mammas kusins bröllop och ett peace linne från Ginatricot och sen köpte jag mina favorit jeansshorts från Monki, alltsåå grrrrr dom e heta, köpte fler saker orkar bara inte skriva mohhahaahhahaahahhaha.
Men iaf nu pratar vi om idag,  jag ska snart till stan med min lillasyster, Julia och Kristin. Orkar inte dra till stranden längre, de är överdrivet fullt med människor fan, vi sitter nästan på varandra + alla är assyrier/¨syrianer¨ så då måste man tänka på vad man gör eller säger för annars blir det skitsnack som vanligt.
Men men ska börja fixa mig,

foshon b'shlomo





RSS 2.0