Helvetet

sitter i datasalen skolan och håller på med Excel pogramet. Fattar ingenting hahahahaha.

Jag hatar regn, det förstör alltid dagen. Man blir också på dåligt humör när det är mörkt ute fan.
JAg vill ha sol sol sol sol sol sol sol. Det är snart sommar fan, men vill ha värme.




?

Vad är människors problem?. Varför gillar folk att sprida falska saker om andra?. Vet ni ens vad ni ger er in på? Vet ni vilka konsekvenser ni tar?.
Tänk på hur den personen ni sprider om, tänk hur den kommer att må. Det är fan synd.
Har ni inget annat att prata om. Vart är ert hjärta?. Har ni ens någon?.
Ni som hittar på falska saker är inte normala. Att ni kan vara så känslolösa att komma på saker om andra.
Ett horrykte är något ingen vill ha, inte ens dom som är riktiga horer.
Att se en kompis drabbas av detta får mig att tänka ' varför? '. Det är inget kul.
Här i Södertälje är det normalt att höra sånna rykten fast det inte är sanna.
Man får huvudvärk av allt.
Sluta sprida falska rykten om folk, ni kommer ändå ingen vidare i livet.




LouLou

Vill ni ha snygga smyken? Då ska ni besöka http://www.loulou.se. Det finns massor av fina smyken där. Det är både för killar och tjejer i alla åldrar. Allt görs handgjort. Själv har jag flera halsband, örhängen osv. Jag har ett guldnitarmband som är döds snyggt. Det finns tusen olika modeller. Kolla in sidan, ni kommer inte ångra er;)

här har ni lite smakprov





jb

Wiiihoooooo Kino ringde nyss mig, hon ska boka biljetter till Jonas Brothers konserten den 31 oktober:D:D:D:D. Längtar till den verkliiigen:D.

Sitter hemma hos lilo och gör ingenting nu höhö.

Weeeeiiiii

Tihe Assyriska...

Sorry för att jag inte blogga igår, hade faktiskt inte tid. Hade teaterträning klockan 11 sen efter träningen skulle jag till arenan för Assyriska hade match igår kl 17 men jag var där 3 för att jag och Elisha skulle jobba vid ingången.
Matchen gick bra tillslut. Första halvlek spelade Assyriska skit, vi låg under med 0-1 sen på andra halvlek Assyriska vände spelet. Vi mötte Åtvidaberg, dom var svåra faktiskt. Jag tycker att dom spelade bättre än Assyriska igår.
Efter matchen åkte jag hem till min mormor. Min moster från Österrike har kommit för att vi ska göra Norbas 1årsdag nu på söndag. Igentligen ska Norbas 1 årsdag vara den 4 juli för det var då hon dog men det är någon tradtion vi Syrisk Ortodoxa har. Man firar 1 årsdag 2 månader innan den riktiga. Tycker att det är fult att men gör så. Man ska fira 1år när de har gått 1 år inte 10 månader. Men men vad ska man göra de är någon sjuk tradition man har-.-.
Ska börja ta på mig och sånt och sen kolla mer Elisha eller någon om dom vill ner på stan =D.
Från igår kanske kommer upp idag eller imorn höhö:D
 hejdåå!!

nytt inlägg

Shlama.
Sitter barnvakt hos norma med L (dentröga ).
Drog till stockholm efter helvetet med L (dentröga) idag, jag hade ingen lust med de var synd annars skulle hon åka själv mohahahahahah så jag hängde med och vi var bara där typ i en halvtimma. 45 MINUSTER TAR DET ATT ÅKA DIT OCH VI VAR BARA DÄR I EN HALVTIMMA, Snacka om att jag fucka ur hahahaha, det ända hon köpte var tights. Men eeh vem bryr sig fick en skön promenad iaf höhö. Drog hem sen till Ivana. Sheyno var också där, var skit längesen jag träffa dom fan. men men orkar ej skriva mer.

hejdååå







T-Shirt:
Kapphal
Byxor: Weekday
Skor: Skopunkten


Alexander Rybak blowed Europe away

Jag svär det här är första gången i mitt liv jag gillar en låt från sån här tävlingar. Alexander Rybak har den finaste rösten jag har hört. Hans låt Fairytale är skit bra tycker jag. Jag är lite chockad av mig själv för att jag tycker den e bra pga att det inte är min musikstil, men jag vet inte det är något med låten jag bara gillar.

Är jag den ända som tycker att han har en blandning av Chuck och Nate från Gossip Girl?
Kolla nogrant, det finns en liknelse av dom. Han är inte värsta fin tycker jag, visst han e lite söt men inte wow som alla andra säger.

Nytt Inlägg

Heejsaan!!!

Har varit i kyrkan sen typ halv elva tills nu. Det var invigning idag i kyrkan. Nu är den helt helt klar, den har blivit jättefin faktiskt. Ska snart till Milano med Kristin lite.
Ska gå ner nu lite till mamma har inte sett henne idaag hejdååå.

Igår  var jag med kristin och L (dentröga ) hela dagen. Hade kul faktiskt, gjorde lite saker orkar inte skriva de vi gjorde höhö-

Fredags efter skolan åkte jag och julia hem till henne, vi gjorde en god kycklingpastasallad sen åkte jag och hon själva till gamla Malmsjön. Satt där lite, solade och käkade höhö. Julia ville bada men sen när hon gick in lite insåg hon hur kallt det var hahaha idiot. Åkte sen till Geneta, drog hem till L ( dentröga ) sen drog vi ut till scenen och där hittade vi Pierre,Ilona och Tibel, var med dom lite.

Här är lite bilder från Gamla Malmsjön




Nytt inlägg

Heeejsan!!

Har inte bloggat på ett tag, har ej haft tid höhö.
Är hemma hos L ( dentröga ) med Kristin. Vi sitter här och snackar lite om minnen. Ska senare idag hem till mig och ha lite kul. men men ska vara lite social mot L ( dentröga ) och Kristin :D:D

hejdåå






Untouched

Yoooooooooo!!!

Kom precis hem från Oxbackskolan. Gick med L ( dentröga ) till Oxbacken för dom hade någon grej vi gick för hennes lillebror ville vi skulle med honom så vi drog. Hade inga lektioner idag slutade 9 men visste inte om det:S:S stannade fan till halv fyra i skolan :S:S. Blev faktiskt skit sur jag som var så trött och villebara hem och sova men nej nej den ena läraren säger du måste dit sen när man går dit dom säger så säger dom nej du behöver inte vara här du ligger inte efter längre med något. Så jag gick och satte mig i hemkunnskapssalen med Pierre,DG och L (dentröga ), satt där lite och drack kaffe och åt höhö.
menmen ska in och duscha nu hejdåååå

 





Tjocktröja:
Weekday
Byxor: Weekday
Glasögon: H&M

skola

hejsaan alla ni som läser min blogg!!

Sitter i hemkunskaps salen med några, tog min lärares data och kolla lite runt om hur världen är idag.
Vi har ingen vanlig skoldag idag, vi får välja vad vi vill jobba med idag, hittlis har jag bara skrivit i en bok om mig själv bara hade tråkigt enligt mig var det min uppsatt höhö.
Måste dra nu till slöjden hejdååå

Bilder från idag



T-shirt: H&M
Byxor: Weekday
Skor: kommer inte ihåg
Skinnjacka: Österrike



Rullade in Sofia i plastfolie sen slängde jag och Pierre runt henne höhö.



HAHAAHHAAHAHAHAHHAHAAHAH var på väg till kyrkan med Elisha,Natta och Maria så hitta Elisha de här klistermärket HHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH faaan vad synd.


DG spelar cool, han lyckades inte iaf höhö

Hjellloo

Hejsaan!!

Är hos norma nu, ska snart till elisha och sen till kyrkan, bloggar senare och lägger upp bilder från idag:D


nytt inlägg

Oooooooft jag känner mej så stressad fan. Ska fixa efterfest med några till skolbalen. DET FINNS INGA LOKALER FAAAAAN JAG BLIIR GALEN. ÄR DET NÅGON SOM KAN NÅGOT STÄLLER SOM HAR EN BRA LOKAL SNÄLLA RING SMSA SKICKA MAIL VAD SOM HELST TILL OCH MED FLASKPOST FAN.
Hela denna vecka har jag bara nationella prov, uuuft skjuut mej fan så jävla jobbigt med prov.
Det ända jag har gjort idag är att jag har varit skolan bara sen en snabbis till min pappa för att se honom lite sen hem. Om det bara kunde vara bra väder skulle jag nu vara ute och inte ens ha tid att skriva i bloggen men neej nej det måste vara kallt och jag har du brist på liv o skriver i bloggen hahahahahaha,
 Nu får ni se lite bilder om hur mycket jag och DG jobbar under lektionerna

hejdååååå!!!!



Assyriska FF

Tjaaa!!!

Assyriska hade match idag och VI VANN TACK GODE GUD. Vi mötte Sirius idag. Dom e bra, blev lite chockad faktiskt. Vi låg under med 0-1 först sen vände Assyriska det till 2-1. Bra jobbat idag X-Man ( Xhevdet Lumnica ), du var hjälten idag =).
Har varit Assyriska Fan sen gud vet hur länge. Jag är uppväxt i ett Assyriskt hem. Jag är så stolt över att vara assyrier, som min pappa brukar säga ¨ jag är stolt att vara assyrier, om jag inte jag var en assyrier skulle jag vilja vara det ¨.
Jag har Assyriska i mitt hjärta och blod.
är jättetrött ska snart sovaaa,


Fridens.





AHAHAHAHAHA

   Förra årets mest sjukaste bild från skolan och såklart var det jag i påsen
                               
  

                        



            OCH NU


 


    DENNA ÅRS SJUKASTE BILD. ALO ILON DU TOG PRISET
  

Nytt inlägg

Heejsaan!!!
Är skit trött idag fan. Måste städa lite hemma idag.
Var ute hela dagen igår. Åkte med Julia till västergårdsfritidsgård och träffa Kristin, det var såååååååå tråkigt där så vi drog till geneta var ute lite med Natta,Rosa och Kristin sen kom Sheyno och Ivana. Jag och Sheyno fortsatte att punda runt tills Millic sluta jobbet så skulle vi dra hem till Orshina. Satt hos Orshin till typ halv ett sen drog vi hem.
 
Jag vill ha kul idag, men vad finns det att göra när det är sånt skit väder ute, det är iskallt fan.
Eeeeh får se vad som händer.
Bloggar kanske senare om jag hinner höhö.

see you late alegator =)


Hitta en skit gammal bild på mig ahaha


nytt inlägg

Heeejsaaan,

Mamma hämtade upp mig från skolan idag. Hämtade sen min moster för vi skulle köpa en ram till Norbas stora porträtt bild som vi ska ha i kyrkan snart. Vi gick till 6 olika butiker men vi htittade inte ¨den perfekta¨ ramen :S enligt min mamma. Det är bara en raaaaaaaaaaaaam ta vilken som helst men men sen drog jag hem och börja plugga.

Jag har så oont i min handled faan, jag kan knappt röra min han längre. Jag undrar om jag har rammlat eller något hmmm!!
Ehhhh d e normalt för mig jag gör alltid illa mig utan att jag vet om det, som en gång jag gick in i en vattenpöl sen kom jag ut min fot hade stukats, det var typ i 7an och från o med idag så vet jag fortfarande inte vad som gjorde att jag fick ha kryckor i 2 veckor.
buut whaat eveeeer ska sluta skriva nu det värker i handen mohahahah..
 see you later aligatooor;)




Cabare

Hejjsan alla!!

Kunde inte blogga igår det var något fel med vår internet men nu funkar den höhö.
Det var cabare idag i skolan. Jag sjöng med Sandra låten This is me från Camp Rock. Alla var faktiskt duktiga speciellt Kurden( malin ) faan vad grymt du shakear röven. Vi hade 3 föreställningar idag och igår hade vi bara 1. Det kommer komma en till snart för alla som vill se. Har ingen aning om vad jag ska göra denna vecka fan. Kanske drar på bio på fredag med Kristin och sen vet jag inte mer.

skriver mer lite senare kanske.. ciaoooo=)








1 år

HEJSAAAN ALLA LÄSARE=D

idag fyller min blogg 1 år, Märkte det nyss, shiit alltså tiden går ju snabbt fan. Jag har insett att jag måste börja blogga mer och sluta vara så lat höhö.


har varit hos kristin hela dagen idag, har hjälp hennes syster med att ta bilder och sånt jag älskar att göra.
Ska faktiskt hem snart, bloggar senare

ciiiaoo





10 månader!

                                                         

Norba, nu har 10 månader gått och jag saknar dej, hur ska det gå utan världens bästa tjej , jag saknar dej för varje dag som går vad kommer sen hända när det har gått år? Jag lever varje dag i denna smärta. Efter att gud tog dig då han tog mitt hjärta. Du var alltid positiv och så himla glad. Du var människan du var mina andetag. Det går inte att beskriva hur mycket jag saknar dig med ord. Jag känner mig så ensam på denna jord. Jag hoppas att du är där uppe och ser vad jag gör. Jag tänker på alla minnen som jag hör. Vila i frid kära syster du har det bra. Jag ska tänka på dig tills det blir min dag.

Liista

Lovar du att vara ärlig? Siii!!
Låt som när du är ledsen sörjer till?- i miss you

Nämn något du är väldigt fäst vid:- min kamera

Vad får du oftast komplimanger för? - mina ögon

Vad är din största svaghet? - vet inte

Hur ser din drömkille ut?- oooooooooo guud vet är kräsen av mig
Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Pappa och lite mamma

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?- kom hit slutar nu ( av millic höhö )

Hur svarar du i mobilen: haaa!!!!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: vad gör du

Brukar du komma i tid? i skolan nej men annars ja

När mår du bra: när jag lyssnar på musik

När brukar du oftast gå och lägga dig? vet inte har mina dagar

Något du stör dig på: typ allting

Är du blyg? HAHAHAHAHA neej verkligen inte

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: neej

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? kissa ute

Vad är det värsta du vet? när de finns en fjäril inne i ett rum som jag är i.

Vad längtar du till? Tyskland och Österrike nu på sommaren

Vad är det finaste du fått av en kille? ingenting

Om fem månader: kommer jag gå i tumba gymnasium ( hoppas jag )

Om ett år: ska assyriska upp till allsvenskan
Du samlar på: Jonas Brothers album och bilder

Är det okej att gråta: men jaa såklart

Har du piercing: NEEEEJ men vill verkligen ha, har bestämmt ska göra de snart

Vill du gifta dig: aaa

Vill du ha barn: vet inte

Är du bra på att laga mat:aa tyyp

Är du flygrädd: neej älskar höjder

Vilken är din favoritglass: Ben and Jeery's chokladbrownie glass

Vilken ögonfärg har du? Gröna

Hur lång är du? 1.60 :@

Vad är det viktigaste i livet? mycket
Är du singel? aaa-.-


ska jag eller inte?

jag har suttit och tänkt om jag sak ta bort min blogg eller inte.
Jag vet inte vad jag ska skriva om längre, vad tycker ni jag ska skriva om?
eller tycker ni jag ska ta bort den?




Har ingen rubrik att skriva

Är hemmos L den tröga sitter och tänker vad jag ska göra idag, imorgon har jag förlovning det har förstört mina planer.
Hade skit tråkigt igår på valborg satt bara i maren med folk sen deog vi hem till L den tröga och hade typ tråkigt där med ;)
Fast träffade min kusin Pascal igår som bor uppe i Nacka va med henne och Theres i maren.

RSS 2.0